ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Робота зі зверненнями громадян: підсумки за липень

Дата: 09.08.2016 11:50
Кількість переглядів: 256

Фото без опису

На адресу райдержадміністрації за липень місяць 2016 року надійшло 37 звернень від мешканців району та інших населених пунктів області та держави. В зверненнях порушено 37 питань, кількість громадян, які звернулися – 72 чоловіки.
Поштою на ім’я голови райдержадміністрації надійшло 21 звернення, або 77,7 % від їх загальної кількості, (з них через органи влади - 19 звернень (70,3%). На особистому прийомі голови районної державної адміністрації та його заступників отримано 16 звернення (59,2 %).
Протягом зазначеного періоду роз’яснено по суті, згідно чинного законодавства України 12 (44,4 %) питань, позитивно вирішено 15 питань (55,5 %), зокрема: відповідно до розпорядження голови райдержадміністрації за зверненнями громадян протягом зазначеного періоду 7 жителям району було надано нецільову матеріальну допомогу. В липні зареєстровано 2 колективних звернення у яких порушено питання комунального господарства та економічної, цінової, інвестиційної, зовнішньоекономічної та регіональної політики.
Протягом липня місяця найбільше громадян хвилювали питання: соціального захисту - 23 звернення (85,1%), аграрної політики та земельних відносин - 3 звернення, транспорт і зв’язок, комунального господарства, охорони здоров’я та інші.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь