ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Cемінар на тему «Практичний досвід виробництва теплової енергії з альтернативних джерел енергії»

Дата: 20.09.2016 17:06
Кількість переглядів: 233

Фото без опису

Державним агентством з енергоефективності та енергозбереження спільно з Вінницькою міською радою та за підтримки проекту USAIS «Муніципальна енергетична реформа в Україні» 21.10.2016 проводить семінар на тему «Практичний досвід виробництва теплової енергії з альтернативних джерел енергії» на прикладі твердопаливної котельні КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» (м.Вінниця, вул. Баженова 15а).

Метою семінару е поширення досвіду виробництва тепла з альтернативних джерел енергії та стимулювання до впровадження подібних проектів в регіонах України (проект програми семінару додається).

Участь у семінарі безкоштовна. Забезпечується трансфер Київ-Вінниця-Київ.

Для реєстрації участі у заході необхідно до 136.10.2016 року надіслати на електрону адресу saee5905409@gmail.com прізвище, ім'я, по батькові кожного з учасників, назву установи/організації, посаду, телефон, e-mail, або заповнити електронну форму на сайті Агентства: saee.gov.ua

Запрошуємо профільних спеціалістів місцевих органів влади, зацікавлених комунальних підприємств, приватних організацій, а також потенційних інвесторів взяти участь у семінарі.

У разі виникнення додаткових питань, звертайтесь до Управління заміщення традиційних видів палива Держенергоефективності за номером (044)590-54-09, Контактна особа - Юлія Борисівна Кривша.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь