ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Сім’я – найбільша цінність

Дата: 22.05.2015 12:36
Кількість переглядів: 281

Фото без опису

Нещодавно Тульчинським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з нагоди відзначення Дня матері та Міжнародного дня сім’ї було організовано зустріч з прийомними батьками та представниками служб районної державної адміністрації. В урочистій атмосфері відбулось привітання прийомних батьків з святом та побажання сил та наснаги в їхній добрій справі. Після привітання прийомні батьки мали можливість поділитись своїм досвідом щодо виховання дітей, поспілкуватись з представниками РЦ СССДМ, служби у справах дітей, управління соціального захисту населення, сектору кримінальної міліції у справах дітей.
Щорічно 15 травня Україна відзначає день сім'ї - день наших з Вами родин. Адже саме сім'я є тією цеглинкою з якої складається добробут та спокій у нашій державі. Родина — це опора та надія для кожної людини. У колі рідних ми відчуваємо себе по-справжньому потрібними, а наші справи та вчинки знаходять сенс. У всі часи було і є почесним мати міцну, дружну сім’ю. Повага до батьків, любов до дітей — ці сімейні традиції передаються українцями із покоління в покоління.
Особливої уваги заслуговують люди, які взяли на себе обов’язок виховувати дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Мова йде про прийомні сім’ї, яких, на даний час, в районі функціонує п’ять. Прийомні батьки створили для таких дітей умови, в яких вони відчули себе частиною справжньої родини, з її цінностями та традиціями.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь