ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Теплий одяг, печі та мобільну лазню доставлено нашим військовим на Схід держави

Дата: 15.10.2014 11:28
Кількість переглядів: 359

Фото без опису

Добровольцям з вінницького 9-го батальйону територіальної оборони цими вихідними земляки доставили чергову партію гуманітарної допомоги.
Зокрема, кожному бійцю передано комплект зимового обмундирування: теплу куртку та штани, зимові черевики з високими берцями, спальний мішок, каремат. А також – балаклаву, рукавиці на хутрі та шарф. Аби пережити холоди передали військовим брус та дошки для утеплення наметів.
До збору цього вантажу долучилися небайдужі громадяни усіх районів Вінниччини, в тому числі і м. Вінниці. Останні, приміром, подбали про зимову екіпіровку бійців дев’ятого батальйону територіальної оборони , які родом із обласного центру.
Заступник командира по тилу 9-го батальйону територіальної оборони Василь Мазур та бійці вдячні вінницьким активістам, які відважилися поїхати на Схід України.
«Така допомога є дуже важливою та необхідною під час того, коли ми обороняємо незалежність України. Ми вдячні, що про нас не забувають і забезпечують усім необхідним. Завдяки постійній підтримці надійного тилу хлопці тримаються, але звичайно з настанням холодів є побоювання як ми переживемо зимовий період. Ми ж обіцяємо робити все від нас залежне, щоб забезпечити мир та спокій в Україні» – зауважив Василь Мазур.
Найціннішим подарунком, як зізнаються бійці батальйону, для них стала польова лазня, яка дозволить не лише помитися, а й зігрітися у холодну пору.
Однак найбільше мріють нині наші земляки на передовій про довгоочікувану ротацію. Адже більшість із них в зоні бойових дій перебувають понад п’ять місяців.
Нагадаємо, минулого тижня це питання обговорювалося під час зустрічі голови облдержадміністрації Анатолія Олійника з рідними бійців батальйону, які несуть нині службу в зоні АТО.
За словами керівника Вінниччини це питання тримається під контролем. Однак ротація військ відбувається планово, аби жодна ділянка фронту не залишилася без захисту, і в першу чергу це стосується бійців, які перебувають у зоні активних бойових дій. Ротація 9-го батальйон територіальної оборони входить до даного плану і очікується вже у найближчі 10 днів
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь