ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Триває конкурс дитячої творчості «Майбутнє країни – у мріях дитини»

Дата: 25.03.2015 10:17
Кількість переглядів: 372

Фото без опису

Тульчинське відділення Немирівської ОДПІ ГУ ДФС у Вінницькій області інформує, що наближається до фінішної прямої перший етап конкурсу дитячої творчості «Майбутнє країни – у мріях дитини». Зазначений проект покликаний виховувати культуру сумлінного платника у школярів та ознайомити їх з професією фахівця податкової та митної справи. Його основне спрямування – це формування економічної грамотності та культури у підростаючого покоління, а також вивчення та розуміння ними ролі, значення та місця податків, зборів і платежів у житті держави і суспільства.
Додамо, що перший етап конкурсу відбувається на районному рівні. Участь у ньому беруть дві категорії учнів загальноосвітніх навчальних закладів: 9-11 та 12-15 років. Прийом робіт триватиме до 10 квітня 2015 року. Для участі у конкурсі приймаються індивідуальні творчі роботи за трьома напрямками: художні твори (малюнки), комп’ютерна графіка (комп’ютерна анімація) та літературні твори. Тематика робіт: сплата податків, зборів, платежів – економічна функція у житті країни.
В подальшому протягом травня відбудеться Другий етап конкурсу на регіональному рівні, де визначатимуться найкращі учнівські роботи серед надісланих з районів. Автори робіт, які посядуть перші місця на даному етапі, візьмуть участь на Всеукраїнському рівні протягом червня-серпня поточного року.
Нагадаємо, роботи на конкурс учасники можуть подати до податкової інспекції за адресою :
м. Тульчин, вул. Леніна, 51, Центр обслуговування платників, кім. 13.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь