ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Тульчинські підприємці-спрощенці ІІ групи, котрі торгують пивом, активно встановлюють касові апарати

Дата: 06.07.2015 09:06
Кількість переглядів: 268

Фото без опису

Підприємці – спрощенці ІІ групи, котрі здійснюють реалізацію пива в роздріб, встановлюють касову техніку. За останніми даними 18 таких суб’єктів господарювання придбали, встановили та налаштували РРО з тим, щоб здійснювати готівкові розрахунки під час реалізації пива відповідно до вимог чинного законодавства.

Вкотре наголошуємо: підприємці, котрі здійснюють роздрібний продаж пива, повинні обов’язково з 1 липня 2015 року використовувати реєстратор розрахункових операцій.

Нагадаємо, що з 1 липня 2015 року вступають у дію норма щодо віднесення пива до алкогольних напоїв (абзац четвертий-шостий пп.10 п.2 розділу ІІ Закону України від 28 грудня 2014 року №71-VІІІ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо податкової реформи». Окрім того, відповідно до пункту 296.10 ст. 296 Податкового кодексу України платники єдиного податку – підприємці ІІ та ІІІ груп спрощеної системи оподаткування, які здійснюють роздрібну реалізацію пива, зобов’язані застосовувати РРО.
Фахівці Тульчинського відділення Немирівської ОДПІ радять представникам підприємництва, які здійснюють реалізацію пива в роздріб, не здійснювати такий продаж без придбання ліцензії та встановити касову техніку.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь