ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Іван Мовчан: «У 2014 рік Вінниччина входить із серйозними досягненнями»

Дата: 26.12.2013 14:35
Кількість переглядів: 270

Фото без опису

Голова обласної державної адміністрації Іван Мовчан 25 грудня зустрівся із журналістами обласних, районних та міських ЗМІ, аби інформувати про результати роботи обласної влади у 2013 році.
Відкриваючи підсумкову прес-конференцію, керівник Вінниччини зазначив: «Рік, що минає був досить непростим. Та пропри всі негаразди, які доводилось долати, у рік новий ми входимо із серйозними досягненнями. І я вдячний своїй команді за залагоджену і плідну роботу».
Чи не найбільше здобутків область має цьогоріч в агропромисловому комплексі. Так, Вінниччина посідає сьогодні перше місце в державі за обсягами виробництва сільськогосподарської продукції, валових зборів цукрових буряків, картоплі, плодово-ягідних культур, виробництва молока. В області вперше намолочено 5 мільйонів тонн зерна, практично завершено роботу з упорядкування системи молокозаготівель, а кожен четвертий кілограм цукру, вироблений цьогоріч в Україні, - з Вінниччини.
Аналізуючи досягнення у соціальній сфері, голова облдержадміністрації відзначив, що завдяки спільним зусиллям влади, територіальних громад та бізнесу проведено серйозну роботу у цьому напрямку. «Впродовж року в області відремонтовано 183 лікарські амбулаторії та 619 ФАПів, 638 закладів культури, зміцнено матеріально-технічну базу сотень шкіл, частково упорядковано території населених пунктів регіону. І на проведення усіх цих робіт з початку року освоєно близько 630 млн. грн., з яких понад 400 млн. грн. – позабюджетний ресурс, - наголосив Іван Мовчан. - Крім того, заклади охорони здоров’я первинного рівня отримали медичне обладнання на загальну суму 44 млн. гривень. Протягом року відновили свою діяльність 39 дитячих садків, а автопарк освітньої галузі області збільшився на 49 шкільних автобусів».
Не обійшов увагою очільник регіону і економічні показники розвитку Вінниччини. Так, область нині у трійці лідерів за індексом промислової продукції та темпами приросту капітальних інвестицій, а розмір середньомісячної заробітної плати за підсумками 2013 року очікується на рівні 2640 грн., що на 208 гривень більше, аніж у році попередньому.
Серед досягнень Іван Мовчан визначив також створення районних центрів надання адміністративних послуг, які вже 1 січня розпочнуть свою роботу, та старт житлового будівництва в регіонах області у рамках програми «Доступне житло».
Підсумовуючи зроблене за рік, голова обласної державної адміністрації подякував журналістам за співпрацю та висловив сподівання на конструктивну взаємодію у році новому.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь