ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Увага ! Відбір до національної збірної України на Ігри Нескорених 2018

Дата: 02.02.2018 14:21
Кількість переглядів: 258

Фото без опису

Запрошуємо ветеранів та діючих військовослужбовців долучитися до відбору для участі у Всесвітніх Іграх Нескорених-2018 (Invictus Games).
У 2017 році збірна України вперше дебютувала у Іграх Нескорених у Торонто (Канада) і досягла вражаючих результатів – 14 медалей, із яких 8 золотих, 3 срібних та
3 бронзових в шести видах спорту та посіла друге місце в загальному медальному заліку, поступившись лише господарям змагань - канадцям.
20-27 жовтня 2018 року в місті Сіднеї (Австралія) відбудуться чергові Всесвітні Ігри Нескорених (Invictus Games) для поранених військовиків. Участь у змаганнях беруть команди країн-членів НАТО, а також стратегічних партнерів Альянсу.
Збірна команда України вдруге візьме участь у таких міжнародних змаганнях. Очікується, що до складу національної збірної команди України увійдуть 15 осіб.
У програмі «Ігор Нескорених-2018» передбачено змагання з таких видів спорту: стрільба з луку, легка атлетика, веслування на тренажерах, екстремальне керування автомобілем від Jaguar Land Rover, пауерліфтинг, велоспорт-шосе, вітрильний спорт, волейбол сидячий, плавання, баскетбол у візках, регбі у візках. Змагання проводитимуться для чоловіків та для жінок.
Зареєструватися на відкриті спортивні тестування та на участь в національних Іграх Нескорених-2018 можуть ветерани та діючі військовослужбовці Збройних сил України, Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України, Національної поліції України, Служби безпеки України, а також представники добровольчих формувань, які були поранені, травмовані або захворіли під час або внаслідок виконання службових обов’язків в зоні бойових дій або в ході миротворчих операцій за участю України.
Метою спортивних тестувань є надання можливості пораненим ветеранам та військовослужбовцям спробувати свої можливості в різних спортивних дисциплінах за програмою Ігор Нескорених за підтримки фахових тренерів та лікарів й прийняти рішення щодо особистої участі у національних Іграх Нескорених.
Спортивні тестування для відбору у національну збірну України відбудуться у шести спеціально адаптованих спортивних дисциплінах: легка атлетика (біг та штовхання ядра), стрільба з луку, плавання, пауерліфтинг, веслування на тренажерах, велоспорт-шосе.
Реєстрація заявки на відкриті спортивні тестування є обов’язковим для усіх бажаючих стати членом національної збірної України на Іграх Нескорених і відтак просимо заповнити особисті заявки на офіційному сайті INVICTUS GAMES SYDNEY 2018 за посиланням: https://invictusgames.
Збір заявок триватиме до 25 лютого 2018 року.
Згідно графіку відбору до Національної збірної Ігор Нескорених-2018 спортивне тестування відбудеться:
  • 10 березня 2018 року у місті Львові;
  • 17 березня 2018 року у місті Одесі;
  • 24 березня 2018 року у місті Києві.
12 та 13 травня 2018 року відбудуться Національні Ігри Нескорених у місті Києві.
З 14 по 31 травня 2018 року відбудеться засідання Комісії по відбору атлетів до національної збірної України на Ігри Нескорених 2018.
Офіційне оголошення складу національної збірної команди України для участі в Іграх Нескорених-2018 призначено на 1 червня 2018 року.
Довідково.
Ігри Нескорених (Invictus Games) – це міжнародні спортивні змагання для військовослужбовців і ветеранів із обмеженими фізичними можливостями, отриманими під час виконання службових обов'язків.
Ігри Нескорених уперше відбулися в 2014 році в Лондоні, тоді в них узяли участь збірні команди військовиків 13 країн з Європи, Азії, Північної Америки та Океанії.
У других Іграх в американському Орландо змагалися представники 15 країн.
В третіх Іграх в канадському Торонто взяли участь 17 країн, серед яких і збірна українських військовиків. Тоді Україна вперше отримала право взяти участь в Іграх Нескорених як справжній союзник НАТО в миротворчих операціях у всьому світі, а також зважаючи на активні військові дії в зоні АТО на сході України. В урочистих заходах з нагоди відкриття Iгор в Торонто взяв участь Президент України Петро Порошенко.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь