ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Увага: Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка !

Дата: 16.01.2018 12:40
Кількість переглядів: 288

Фото без опису

Управління соціального захисту населення райдержадміністрації повідомляє, що за ініціативи та сприяння Державної служби України з питань праці, редакцією журналу «Охорона праці» розпочато проведення VII Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей – 2018» ( далі – Конкурсу), присвяченому до Дня охорони праці в Україні (28 квітня 2018 року).
Запрошуємо до участі в районному відбірному етапі Конкурсу учнів середніх загальноосвітніх шкіл, коледжів, ліцеїв та вихованців позашкільних навчальних закладів трьох вікових груп:
перша група – від 6 до 10 років;
друга група – від 11 до 14 років;
третя група – від 15 до 18 років.
Тематика конкурсних робіт - охорона праці та промислова безпека, зокрема, безпечне ведення робіт у вугільній, деревообробній промисловості, сільському, лісовому та ліфтовому господарствах, у медичній сфері, будівництві, на транспорті.
На Конкурс подаються роботи, виконані олівцями, олійними, акварельними фарбами чи гуашшю, а розмір робіт не має перевищувати формат А 2.
Роботи надсилати до управління соціального захисту населення (каб. №402), відділу освіти, молоді та спорту ( каб.№413) райдержадміністрації не пізніше 10 лютого 2018 року для визначення переможців та призерів районного відбірного етапу Конкурсу.
Роботи, які районною конкурсною комісією визнанні кращими в кожній віковій груп, будуть надіслані до Управління Держпраці у Вінницькій області для участі в обласному етапі.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь