ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В гармонії зі світом і собою

Дата: 17.10.2013 16:50
Кількість переглядів: 309

Фото без опису

В рамках виконання доручення глави держави щодо вдосконалення роботи соціальних служб шляхом повного охоплення соціальними послугами найуразливіших категорій населення, раннього виявлення проблемних сімей та вчасного надання їм підтримки, Бібліо-Інтернетом Нестерварської бібліотеки-філії (зав. Коваль Світлана Федорівна) у співпраці з сільським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Кинашівської сільської ради (директор Смоглій Оксана Андріївна) створено інформаційний центр «Діти і молодь – уроки права, уроки життя», метою якого є: навчити дітей правильно орієнтуватися в навколишньому середовищі, в різних життєвих ситуаціях, знаходити потрібний шлях розв'язання життєвої проблеми, добре усвідомити шляхи і засоби захисту своїх прав та законних інтересів, тобто вірно спрямувати свою соціальну орієнтацію.
17 жовтня на базі інформаційного центру Нестерварської філії була проведена година спілкування з учнями 9 класу Нестерварської ЗШ І-ІІ ст. Спілкування з дітьми Смоглій Оксана Андріївна почала з розповіді про соціальні послуги сім’ям, дітям, молоді, розповіла, де знаходяться центри соціальних служб і які функції вони виконують, акцентувала увагу присутніх на роботі з сім'ями, які потрапили в складні життєві обставини з метою виходу сімей з кризи та виховання дітей. В ході розмови розглядались різноманітні життєві проблеми та шляхи їх вирішення, уміння активно протистояти згубним звичкам, пропаганда здорового способу життя. У кожного з учасників була змога взяти активну участь в обговоренні даної проблеми, висловити свою думку.
Жоден з учнів не залишився байдужим, діти ділилися своїми міркуваннями, активно ставили та відповідали на запитання.
В кінці заходу присутніх ознайомили з добіркою книг та статей з періодики даної тематики Тульчинської районної бібліотеки для дітей. В бібліотеці до уваги присутніх було організовано перегляд літератури «В гармонії зі світом і собою».
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь