ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Валерій Коровій провів щотижневу нараду з керівниками структурних підрозділів ОДА

Дата: 08.02.2016 14:46
Кількість переглядів: 273

Фото без опису

Сьогодні, 8 лютого, голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій провів щопонеділкову оперативну нараду з очільниками департаментів та служб регіону.
В ході засідання начальник управління Державної міграційної служби України у Вінницькій області Борис Наливайко та керівник виконавчої дирекції Вінницького обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності Віталій Давиденко доповіли про підсумки діяльності у 2015 році та перспективи на рік поточний.
Про результати участі делегації Вінницької області в навчальній програмі «Досвід Німеччини в боротьбі з корупцією в різних сферах діяльності» інформувала учасників наради завідувач сектору режимно-секретної роботи ОДА Тетяна Кононенко.
Коментуючи представлений звіт, голова облдержадміністрації Валерій Коровій підкреслив, що питання боротьби з корупцією є комплексним і його вирішення мусить мати послідовний характер. Відтак наголосив, що у Вінницькій області сьогодні побудована жорстка система виявів корупційних проявів.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь