ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Велосипеди - в «Подільський Артек»

Дата: 15.07.2014 16:09
Кількість переглядів: 353

Фото без опису

Минулої п’ятниці в дитячий санаторій “Подільський Артек” приїхали заступник директора з соціальних питань та роботи з персоналом філії “Птахокомплекс ТОВ “Вінницька птахофабрика” Сергій Гайдай та головний економіст підприємства Оле­ксій Лігостаєв. Вони привезли дітям чудовий подарунок - 10 велосипедів в комплекті з шоломами (5 для хлопчиків, і 5 для дівчаток - з спеціальною рамою та “лапкою”).
- У вашому санаторії ми вперше, - звернувся до присутніх дітей та вихователів Сергій Гайдай, - нам дуже приємно бачити таких гарних, усміхнених діток. Наше підприємство і надалі планує покращувати соціальну сферу і співпрацювати з усіма населеними пунктами, де є наші виробничі потужності. Але перевагу ми, все-таки, віддаємо дитячим закладам. Адже наші діти - це наше майбутнє. Ми побачили, що діти тут займаються спо­ртом, а з велосипедами хлопці і дівчата матимуть змогу зробити свій відпочинок ще більш активним. Ми переживаємо зараз досить важкий час, і нам усім варто робити добрі справи, аби ліпше жилося в першу чергу нашим дітям.
Подякував гостям за такий чудовий подарунок директор санаторію Петро Мазур:
- Ми давно мріяли про такі велосипеди, але через фінансові труднощі не могли собі цього дозволити. Ця благодійна допомога для нас дуже важлива, адже тепер ми маємо змогу створити туристичний гурток і діти подорожуватимуть велосипедами.
- “Подільський Артек” - це справжня перлина для діток, - відзначила голова районної державної адміністрації Галина Роспутна. - Працівники санаторію забезпечують їм не лише ефективний відпочинок, але й якісне медичне обслуговування. Я надзвичайно вдячна нашим гостям за співпрацю і такий важливий подарунок. Думаю, він стане своєрідним стимулом для побудови велосипедної доріжки або навіть і треку. Санаторій має гарну спортивну базу, а велосипеди її чудово доповнили. Я бажаю всім гарного відпочинку і наступного року відвідати “Подільський Артек” знову
.Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь