ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулася 5 сесія районної ради 7 скликання

Дата: 29.04.2016 10:37
Кількість переглядів: 217

Фото без опису

28 квітня 2016 року в м. Тульчині відбулася 5 сесія Тульчинської районної ради 7 скликання за участю 28 з 34 депутатів, першого заступника голови Вінницької обласної ради Людмили Щербаківської, голови райдержадміністрації Миколи Підболячного, депутата обласної ради, працівника районної ради Андрія Мельника. В якості запрошених на пленарному засіданні були присутні сільські, селищні, міський голови, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, районної ради, підприємств, установ і організацій, політичних і громадських формувань, учасники АТО, волонтери, представники ЗМІ.

Від імені керівництва 11-го окремого мотопіхотного батальйону «Київська Русь» були вручені Почесні грамоти за доброчинну допомогу голові районної громадської організації «Тульчинська сотня допомоги бійцям АТО» Олегу Новікову, голові районної ради Олексію Авраменку. На пропозицію голови районної ради О.Авраменка депутати і всі запрошені вшанували хвилиною мовчання пам’ять захисників України, що загинули на сході нашої держави під час проведення АТО.

Депутати розглянули 22 питання порядку денного, зокрема: 1) Про стан законності, боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку на території району; 2) Про комплексну оборонно-правоохоронну програму Тульчинського району на 2016-2020 роки «Безпечна Тульчинщина – взаємно відповідальність влади та громад»; 3) Про районну програму забезпечення дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа упорядкованим житлом на 2016-2017 роки; 4) Про реформування друкованого засобу масової інформації комунального підприємства «Тульчинська редакція районної газети «Тульчинський край», засновником якої є Тульчинська районна рада; 5) Про Звернення депутатів Тульчинської районної ради 7 скликання до Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України з питання прийняття відповідних нормативно-правових актів щодо передачі до повноважень сільських, селищних, міських рад вирішення всіх питань земельних відносин незалежно від категорії земель, крім земель – об’єктів районного, обласного і державного значення та ін.

По завершенню сесії до присутніх звернулася перший заступник голови Вінницької обласної ради Л.Щербаківська, закликавши всіх до співпраці, взаємодії, конструктивного вирішення місцевих проблем, запевнила у підтримці з боку обласної ради, якщо буде така необхідність, щодо вирішення різних соціально-економічних та інших питань, привітала з наступаючим Великоднем. В такому ж контексті прозвучав виступ депутата обласної ради А.Мельника.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь