ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Виїзне засідання комісії Держархіву області

Дата: 23.06.2014 13:33
Кількість переглядів: 286

Фото без опису

18 червня 2014 року в м. Тульчині відбулось виїзне розширене засідання експертно-перевірної комісії Держархіву області за участю заступника директора Держархіву області з науково-методичної роботи, к.і.н. Фаїни Винокурової, першого заступника голови райдержадміністрації Віталія Побережника.
На розгляд ЕПК Тульчинський район представляв описи відділу Держкомзему у Тульчинському районі за 2007-2012 (частково 2013) роки, районне управління юстиції за 2007-2009 роки, Білоусівської сільської ради за 2008-2010роки, Бортницької сільської ради за 2006-2010 роки та Тиманівської сільської ради за 2002-2010 роки.
Розглядалося питання про стан роботи з експертизи цінності та науково-технічного опрацювання документів установ списку №1 у Тульчинському районі.
В рамках виїзного засідання ЕПК проводилось семінарське заняття з відповідальними особами за діловодство та архівні підрозділи органів місцевого самоврядування, установ та організацій району.
Відповідно до плану організаційної роботи Державного архіву Вінницької області було здійснено комплексне перевіряння діяльності архівного сектору Тульчинської районної держадміністрації, а також здійснювалось обстеження стану діловодства та архівної справи Тульчинської районної держадміністрації, Тульчинської районної ради, Тульчинської міської ради, районного відділу Держкомзему, управління праці та соціального захисту населення, районного управління юстиції та КУ «Тульчинський районний трудовий архів».
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь