ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Впровадження в життя Урядової програми «Доступні ліки»

Дата: 11.04.2017 12:24
Кількість переглядів: 282

Фото без опису

У понеділок 10 квітня голова районної державної адміністрації Микола Підболячний з метою здійснення контролю роботи галузі охорони здоров’я І рівня провів перевірку аптечної мережі району на предмет впровадження в дію Урядової програми «Доступні ліки».

Перевірка аптек, що беруть участь у програмі на території м.Тульчин та району виявила, що лише дві із них, а саме Аптека №1 (м.Тульчин вул.. Миколи Леонтовича, 96) та Аптека №2 (смт.Кирнасівка, вул.. Спортивна, 2-А) в повній мірі розпочали роботу з 5 квітня цього року. Всі інші аптеки, з тих чи інших причин, не запрацювали, що в свою чергу викликає занепокоєння у громадян.

З даного приводу відбулася розмова з головним лікарем КУ «Тульчинський центр первинної медико-санітарної допомоги» Віталієм Нечипоруком, який довід до відома, що серед тих аптек, які голові райдержадміністрації не удалось відвідати працюють також Аптека №3 (м.Тульчин вул. Спартака, 2), Аптека на Леонтовича (м.Тульчин вул.. Миколи Леонтовича, 174), Аптека (м.Тульчин вул. Миколи Леонтовича, 31) та Аптека «Довголіття» (м.Тульчин, вул. Миколи Леоновича, 108/3). За результатами розмови головою районної державної адміністрації дано доручення з’ясувати причини та прийняти невідкладні міри для того, щоб Урядова програма запрацювала та всі аптеки, що беруть у ній участь забезпечували хворих «доступними ліками».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь