ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Зустріч з головами ветеранських організацій

Дата: 03.10.2013 15:24
Кількість переглядів: 273

Фото без опису

02.10.2013 року в приміщенні територіального центру соціального обслуговування Тульчинського району відбулась зустріч голови районної державної адміністрації Бузіка Анатолія Степановича з головами ветеранських організацій району та соціальними працівниками.
Метою зустрічі було вирішення питань соціального захисту ветеранів в рамках Соціальних ініціатив Президента України В.Ф.Януковича.
У Тульчинському районі проводиться активна робота спрямована на поліпшення умов життя та соціального захисту ветеранів війни і праці, інвалідів та людей похилого віку, кількість яких становить 12,5 тис. чоловік, з них: 285- інвалідів Великої Вітчизняної війни, 226 - учасників бойових дій, 624 вдови, а також 1900 працівники тилу та 9508 ветеранів праці.
З метою, підвищення ефективності соціальної політики, на основі раціонального використання наявних фінансових і матеріальних ресурсів 17.12.2010 року було прийнято районну комплексну програму „Турбота на 2011-2015 роки" з питань розширення форм надання соціальних послуг найбільш вразливим верствам населення, в т.ч. ветеранам війни.
На виконання даної Програми в районі сформована певна система роботи стосовно соціального захисту малозахищених та пільгових категорій осіб.
На зустрічі піднімались питання медичного забезпечення інвалідів війни, облаштування зупинки міського транспорту біля центру первинної медико-санітарної допомоги, ремонту дороги яка веде до місць поховання єврейського населення біля села Печери.
Представники громадських , ветеранських організацій і на сьогодні наголошують на необхідності обміну думками, щодо посилення розвитку ветеранського руху, вироблення спільних позицій.
Підсумовуючи сказане голова районної державної адміністрації дав доручення відповідним службам, щодо вирішення піднятих проблем, та запевнив представників ветеранських організацій, що влада і надалі сприятиме тому щоб громадяни з особливими потребами відчували реальну турботу.
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь