ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Проект рішення №- «Про надання згоди на передачу майна з спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Тульчинського району до державної власності»

Кількість переглядів: 355
Рік: 2021 рік
Місяць: Лютий
Тип документу: Проект рішення
Дата: 26.02.2020
Номер документу: -
Назва документу: Про надання згоди на передачу майна з спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Тульчинського району до державної власності
Прикріплені файли:

РІШЕННЯ

__ ________ 2020 року №                                                                           __ сесія 7 скликання

 

Про надання згоди на передачу майна з спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Тульчинського району до державної власності

Керуючись п.32, ст. 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України „Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності”, постановою Кабінету Міністрів України від 21.09.1998 №1482 „Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності”, рішення 11 сесії районної ради 5 скликання від 18 січня 2008 року №213 «Про удосконалення управління спільною власністю територіальних громад району», враховуючи клопотання Тульчинської районної філії Вінницького обласного центру зайнятості, висновок постійної комісії районної ради з питань регулювання комунальної власності, комунального господарства, благоустрою та комплексного розвитку населених пунктів, районна рада ВИРІШИЛА:

  1. Надати згоду на передачу з спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Тульчинського району до державної власності комплексу будівель (реєстраційний номер в ДРРП 1979445), що розташовані за адресою: м. Тульчин, вул. Миколи Леонтовича, 102, загальною площею 278,0 м2, в тому: числі адміністративна будівля, площею 159,5 м2; учбовий клас, площею 76,9 м2; гараж, площею 23,8 м2; гараж, площею 26,8 м2, з метою розміщення структурних підрозділів Державної служби зайнятості у Вінницькій області.
  2. Дане рішення направити Міністерству соціальної політики України для погодження прийняття майна зазначеного в п.1 цього рішення.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань регулювання комунальної власності, комунального господарства, благоустрою та комплексного розвитку населених пунктів (Винославська О.В.).

 

Заступник голови районної ради   Н. Григорьєва

 

О.Данилюк                                                                                                  Л. Малюта

В. Ковтун

В.Подунай                                                   

О.Винославська                                          


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь