ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Розпорядження №25 «Про відзначення на Тульчинщині Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 31-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан»

Кількість переглядів: 334
Рік: 2021 рік
Місяць: Лютий
Тип документу: Розпорядження
Дата: 12.02.2020
Номер документу: 25
Назва документу: Про відзначення на Тульчинщині Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 31-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.03 МБ)

Розпорядження

від 12 лютого 2020 № 25

Про відзначення на Тульчинщині Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 31-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан

Керуючись п. 1, 4 ст. 25, п. 9 ст. 39 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», відповідно до Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», на виконання Указу Президента України від 11 лютого 2004 року № 180/2004 «Про День вшанування учасників бойових дій на території інших держав», розпорядження голови обласної державної адміністрації від 27 січня 2020 року  № 44 «Про відзначення на Вінниччині  у 2020 році Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 31-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан» з метою вшанування подвигу військовослужбовців при виконанні обов’язків військової служби  відповідно до календарного плану основних районних заходів:

1. Затвердити, що додаються:

1.1. Заходи з підготовки та відзначення на Тульчинщині Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 31-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан.

1.2. Кошторис видатків для проведення заходів з відзначення на Тульчинщині Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 31-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан.

 2. Нагородити Почесною грамотою райдержадміністрації та районної ради з наданням грошової винагороди учасників бойових дій згідно з додатком.

3. Фінансовому управлінню райдержадміністрації (Ніколаєнко Є.І.) профінансувати заходи у сумі 3194 гривень (три тисячі сто дев’яносто чотири гривні 00 коп.) коштом, передбаченим в районному бюджеті на проведення районних культурно-масових заходів згідно затвердженого кошторису.

4. Сектору культури, молоді та спорту райдержадміністрації (Справник Н.В.) забезпечити проведення заходів згідно плану роботи на 2020 рік.

5. Виконкомам міської, селищних, сільських рад, структурним підрозділам райдержадміністрації забезпечити виконання вищезазначених заходів, про що інформувати сектор з питань внутрішньої політики, зв’язків із ЗМІ та громадськістю апарату райдержадміністрації до 17 лютого 2020 року.

6. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

Перший заступник голови
державної адміністрації   Олег Боровський 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь