ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Розпорядження №38 «Про надання дозволу громадянці ХХХ на вчинення правочинів, щодо відчуження за договором дарування житлового будинку ХХХ, та прилеглої земельної ділянки (К/н ХХХ), розташованих по ХХХ Вінницької області, своїй дочці ХХХ, за умови проживання в будинку малолітніх дітей: ХХХ, ХХХ року народження та ХХХ, ХХХроку народження»

Кількість переглядів: 355
Рік: 2021 рік
Місяць: Лютий
Тип документу: Розпорядження
Дата: 28.02.2020
Номер документу: 38
Назва документу: Про надання дозволу громадянці ХХХ на вчинення правочинів, щодо відчуження за договором дарування житлового будинку ХХХ, та прилеглої земельної ділянки (К/н ХХХ), розташованих по ХХХ Вінницької області, своїй дочці ХХХ, за умови проживання в будинку малолітніх дітей: ХХХ, ХХХ року народження та ХХХ, ХХХроку народження
Прикріплені файли:

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ 

 від “28” лютого 2020 р.   № 38

Про надання дозволу громадянці ХХХ на вчинення правочинів, щодо відчуження за договором дарування житлового будинку ХХХ, та прилеглої земельної ділянки (К/н ХХХ), розташованих по ХХХ Вінницької області, своїй дочці ХХХ, за умови проживання в будинку малолітніх дітей: ХХХ, ХХХ року народження та ХХХ, ХХХроку народження

Керуючись ст. 23 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», ст. 177 Сімейного кодексу України, ст. 12 Закону України "Про основи соціального захисту бездомних громадян і безпритульних дітей" ст. 17 Закону України "Про охорону дитинства", п. 67 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 року № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування пов’язаної із захистом прав дитини, беручи до уваги рішення № 6 від 26.02.2020 року, комісії з питань захисту прав дитини районної державної адміністрації, на підставі заяви громадянки ХХХ від 25.02.2020 року:

1. Надати дозвіл громадянці ХХХ на вчинення правочинів, щодо відчуження за договором дарування житлового будинку ХХХ, та прилеглої земельної ділянки (К/н ХХХ), розташованих по ХХХ Вінницької області, своїй дочці ХХХ, за умови проживання в будинку малолітніх дітей: ХХХ, ХХХ року народження та ХХХ, ХХХ року народження.

 2. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

Перший заступник голови
районної державної адміністрації   Олег Боровський

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь