ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Розпорядження №40 «Про затвердження Положення про відділ житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури, енергетики та захисту довкілля районної державної адміністрації»

Кількість переглядів: 449
Рік: 2021 рік
Місяць: Лютий
Тип документу: Розпорядження
Дата: 28.02.2020
Номер документу: 40
Назва документу: Про затвердження Положення про відділ житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури, енергетики та захисту довкілля районної державної адміністрації
Прикріплені файли:
  1. 28_40 (0.1 МБ)

Розпорядження

від 28 лютого 2020 № 40

Про затвердження Положення про відділ житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури, енергетики та захисту довкілля районної державної адміністрації

Відповідно до статті 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», Постанови  Кабінету Міністрів України від 26 вересня 2012 року № 887 «Про затвердження Типового  положення про структурний підрозділ місцевої державної адміністрації», Наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 26 листопада 2012 року № 587 «Про затвердження Методичних рекомендацій з розроблення Положень про структурні підрозділи житлово-комунального господарства та будівництва, а також містобудування та архітектури місцевих державних адміністрацій»,  розпорядження голови Тульчинської районної державної адміністрації від 25 листопада 2019 року №33 р-к «Про зміни в структурі та граничній чисельності управлінь, відділів, служб та секторів Тульчинської районної державної адміністрації» (зі змінами):

  1. Затвердити Положення про відділ житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури, енергетики та захисту довкілля районної державної адміністрації у новій редакції, що додається.
  2. Начальнику відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та інфраструктури Тульчинської районної державної адміністрації Шевчуку М.О. провести державну реєстрацію відділу зі статусом юридичної особи публічного права.
  3. Визнати таким, що втратило чинність розпорядження голови районної державної адміністрації від 26 червня 2018 року  № 209 «Про  затвердження  Положення  про  містобудування, архітектури,  житлово-комунального господарства та інфраструктури Тульчинської районної державної адміністрації».
  4. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.                         

Перший заступник голови районної
державної  адміністрації Олег Боровський


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь