ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Розпорядження №59 «Про затвердження технічної  документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Полянського Миколи Миколайовича для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови, яка розташована за адресою: Вінницька область, ХХХ»

Кількість переглядів: 293
Рік: 2021 рік
Місяць: Березень
Тип документу: Розпорядження
Дата: 17.03.2020
Номер документу: 59
Назва документу: Про затвердження технічної  документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Полянського Миколи Миколайовича для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови, яка розташована за адресою: Вінницька область, ХХХ
Прикріплені файли:

 

Розпорядження

від 17 березня 2020 р № 59

Про затвердження технічної  документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Полянського Миколи Миколайовича для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови, яка розташована за адресою: Вінницька область, ХХХ

Відповідно до статей 6, 15, 21, 41 Закону України "Про місцеві державні адміністрації", керуючись ст. 17, 186 Земельного  кодексу України, ст. 13, 25, 26, 30, 55 Закону України «Про землеустрій», розглянувши заяву гр. Полянського Миколи Миколайовича  про затвердження технічної  документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Полянського Миколи Миколайовича для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови, яка розташована за адресою: Вінницька область, ХХХ, кадастровий номер ХХХ, загальною площею 0,0965 га, розроблену ФОП Могозіна О.Л. інв. №318 від 18.11.2019 р., враховуючи витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку №НВ-0518226752020 від 14.01.2020р.  та витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності від 28.05.2019 року, номер запису про право власності  31736057:

1. Затвердити технічну  документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Полянського Миколи Миколайовича для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови, яка розташована за адресою: Вінницька область, ХХХ, кадастровий номер ХХХ, загальною площею 0,0965 га.

2. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

Перший заступник голови районної
державної адміністрації   Олег Боровський

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь