ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Розпорядження №137 «Про відзначення в районі 24-ї річниці Конституції України»

Кількість переглядів: 303
Рік: 2021 рік
Місяць: Червень
Тип документу: Розпорядження
Дата: 24.06.2020
Номер документу: 137
Назва документу: Про відзначення в районі 24-ї річниці Конституції України
Прикріплені файли:
  1. 24_137 (0.22 МБ)

Розпорядження

від 24 червня 2020 р. № 137

Про відзначення в районі 24-ї річниці Конституції України

Керуючись п. 1, 4 ст. 25, п. 9 ст. 39 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», відповідно до ст. 161 Конституції України на виконання розпорядження голови облдержадміністрації від 17 червня 2020 року № 396 «Про відзначення на Вінниччині 24-ї річниці Конституції України», з метою гідного відзначення у 2020 році  Конституції України, консолідації суспільства та  враховуючи визначну роль Основного Закону України в утвердженні правової держави:

1. Утворити організаційний комітет з підготовки та відзначення в районі 24-ї річниці Конституції України у складі згідно додатком 1 та затвердити відповідні заходи (далі- заходи), що додаються.

2. Нагородити Почесними грамотами райдержадміністрації та районної ради та нецільовою матеріальною допомогою з нагоди  24-ї річниці Конституції України осіб за списком, що додається.

3. Фінансовому управлінню райдержадміністрації (Ніколаєнко Є.І.) профінансувати заходи у сумі 5852 гривні коштом, передбаченим в районному бюджеті на проведення районних культурно-масових заходів згідно затвердженого кошторису.

4. Сектору культури, молоді та спорту райдержадміністрації (Заяць М.А.) забезпечити проведення заходів згідно плану роботи на 2020 рік.

5. Виконкомам міської, селищних, сільських рад, структурним підрозділам райдержадміністрації забезпечити виконання вищезазначених заходів, про що інформувати загальний відділ апарату райдержадміністрації до 1 липня 2020 року.

6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови районної державної адміністрації Деркача Ю.Г.

Голова районної державної адміністрації    Олег  Боровський


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь