ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Розпорядження №88 «Про приймання-передачу земельної ділянки з постійного права користування»

Кількість переглядів: 141
Рік: 2021 рік
Місяць: Червень
Тип документу: Розпорядження
Дата: 18.06.2021
Номер документу: 88
Назва документу: Про приймання-передачу земельної ділянки з постійного права користування
Прикріплені файли:

Розпорядження

від 18.06.2021 № 88

Про приймання-передачу земельної ділянки з постійного права користування

 

Керуючись ст. 6, 39 Закону України „Про місцеві державні адміністрації” від 09.04.1999 року № 586-ХІV, відповідно ст.17, 149 Земельного кодексу України від 25.10.2001 року №2768-ІІІ, постанови Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2020 року № 1321 «Про затвердження Порядку здійснення заходів щодо утворення та реорганізації районних державних адміністрацій, а також правонаступництва щодо майна, прав та обов’язків районних державних адміністрацій, що припиняються», враховуючи наказ Головного управління статистики у Вінницькій області від 03.06.2021 року № 33 «Про припинення права власності та права постійного користування на земельну ділянку за адресою Вінницька обл., ХХХ» та клопотання Головного управління статистики у Вінницькій області від 13.05.2021 року № 13-27/6-21:

1. Утворити комісію з питання приймання-передачі земельної ділянки площею 0,0326 га, Кадастровий номер: ХХХ, яка розташована за адресою: Вінницька область, ХХХ (далі – Комісія) та затвердити її персональний склад, що додається.

2. Комісії здійснити приймання-передачу земельної ділянки площею 0,0326 га, Кадастровий номер: ХХХ, яка розташована за адресою: Вінницька область, ХХХ, за згодою з Головним управлінням статистики у Вінницькій області.

3. Відділу фінансово-господарського забезпечення апарату Тульчинської районної державної адміністрації (Буряк О.М.) після підписання акту приймання-передачі земельної ділянки взяти на баланс Тульчинської районної державної адміністрації земельну ділянку площею 0,0326 га, Кадастровий номер: ХХХ, яка розташована за адресою: Вінницька область, ХХХ.

4. Відділу юридичного забезпечення та супроводу діяльності органів місцевого самоврядування управління правого забезпечення та взаємодії з органами місцевого самоврядування апарату райдержадміністрації  провести дії для відображення в Єдиному реєстрі об’єктів державної власності.

5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови Тульчинської районної державної адміністрації Скалія В.В.

Голова районної державної адміністрації                                    Олександр  Гаврилюк

ЗАТВЕРДЖЕНО
Розпорядження  голови
Тульчинської районної державної  адміністрації
18.06.2021 року № 88

СКЛАД
комісії з питання приймання-передачі земельної ділянки

СКАЛІЙ Володимир Васильович

-

заступник голови Тульчинської районної державної адміністрації Вінницької області, голова комісії

ВОРОНОВА Ірина Юріївна

-

заступник начальника Головного управління статистики у Вінницькій області (за згодою)

МОІСЕЄВ Василь Борисович

-

провідний інженер з організації експлуатації та ремонту адмінбудівель (за згодою)

БУРЯК Олена Миколаївна

-

начальник відділу фінансово-господарського забезпечення – головний бухгалтер апарату Тульчинської районної державної адміністрації

ПЕТРЕНКО Дмитро Олександрович

-

начальник відділу господарського обслуговування та експлуатації будівель і споруд Головного управління статистики у Вінницькій області (за згодою)

КВАЧУК Людмила Анатоліївна

-

начальник відділу стратегічного розвитку, економіки та агропромислового розвитку управління правового забезпечення та взаємодії з органами місцевого самоврядування

КУХРІВСЬКА  Галина Кирилівна

-

начальник управління фінансово-економічного забезпечення, бухгалтерського обліку та звітності – головний бухгалтер Головного управління статистики у Вінницькій області (за згодою)

КЛАПАЙ Катерина

Володимирівна

-

начальник відділу юридичного забезпечення та супроводу діяльності органів місцевого самоврядування управління правового забезпечення та взаємодії з органами місцевого самоврядування апарату райдержадміністрації 

БЕРЕЖНЮК  Ольга Миколаївна

-

головний спеціаліст з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління статистики у Вінницькій області (за згодою)

__________________

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь