ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Розпорядження №105 «Про затвердження детального плану території для будівництва та обслуговування будівель та споруд складу будівельних матеріалів на території Журавлівської сільської ради Тульчинського району Вінницької області,  за межами населеного пункту (с.Маяки)»

Кількість переглядів: 147
Рік: 2021 рік
Місяць: Липень
Тип документу: Розпорядження
Дата: 12.07.2021
Номер документу: 105
Назва документу: Про затвердження детального плану території для будівництва та обслуговування будівель та споруд складу будівельних матеріалів на території Журавлівської сільської ради Тульчинського району Вінницької області,  за межами населеного пункту (с.Маяки)
Прикріплені файли:

Розпорядження

від 12 липня 2021 № 105

Про затвердження детального плану території для будівництва та обслуговування будівель та споруд складу будівельних матеріалів на території Журавлівської сільської ради Тульчинського району Вінницької області,  за межами населеного пункту (с.Маяки)

Відповідно до вимог статті 6 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», статей 8, 19 та 21, пункту 2 статті 20 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», керуючись пунктом 4.12. Порядку розроблення містобудівної документації, затвердженого наказом Мінрегіону України від 16.11.2011 року № 290, враховуючи розпорядження голови районної державної адміністрації від  27.10.2020 року  №222  «Про розроблення детального плану території Про розроблення детального плану території  для будівництва та обслуговування будівель та споруд складу будівельних матеріалів на території Журавлівської сільської ради Тульчинського району Вінницької області, за межами населеного пункту (с.Маяки), витяг з протоколу засідання архітектурно-містобудівної ради при Управлінні містобудування та архітектури Вінницької обласної державної адміністрації від 18.05.2021 року №10,  розглянувши проєкт детального плану території  для будівництва та обслуговування будівель та споруд складу будівельних матеріалів на території Журавлівської сільської ради Тульчинського району Вінницької області, за межами населеного пункту (с.Маяки) із врахованими зауваженнями та пропозиціями державних органів, що надавали висновки до проєкту:

1. Затвердити детальний план території  для будівництва та обслуговування будівель та споруд складу будівельних матеріалів на території Журавлівської сільської ради Тульчинського району Вінницької області, за межами населеного пункту (с.Маяки) (надалі – Детальний план).

2. Передати матеріали затвердженого Детального плану на зберігання відділу  архітектури, просторового розвитку та житлово-комунального господарства апарату районної державної адміністрації та Управлінню містобудування та архітектури Вінницької обласної державної адміністрації, як невід’ємну частину планування території району.

3. Відділу архітектури, просторового розвитку та житлово-комунального господарства та інфраструктури  районної державної адміністрації (Шевчук М.О.) врахувати матеріали затвердженого Детального плану при коригуванні Схеми планування території району.

4. Відділу цифрового розвитку, інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату районної державної адміністрації оприлюднити матеріали затвердженого Детального плану на офіційному веб-сайті районної державної адміністрації.

5. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

Голова районної державної адміністрації                                                    Олександр Гаврилюк

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь