ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Наказ №102 «Про затвердження плану заходів щодо складання прогнозу районного бюджету на 2025–2027 роки»

Кількість переглядів: 9
Рік: 2024
Місяць: липень
Тип документу: Наказ
Дата: 02.07.2024
Номер документу: 102
Назва документу: Про затвердження плану заходів щодо складання прогнозу районного бюджету на 2025–2027 роки
Прикріплені файли:

НАКАЗ

від 02 липня 2024 року № 102

Про затвердження плану заходів щодо складання прогнозу районного бюджету на 2025–2027 роки

З метою забезпечення послідовності бюджетного процесу, своєчасного та якісного процесу формування прогнозу Тульчинського районного бюджету, відповідно до статті 75, 751 Бюджетного кодексу України, статей 13,18 Закону України «Про правовий режим воєнного стану», п.2 Постанови Кабінету Міністрів України №252 від 11 березня 2022 року «Деякі питання формування та виконання місцевих бюджетів у період воєнного стану», постанови Кабінету Міністрів України від 26.04.2003 року №621 « Про розроблення прогнозних і програмних документів економічного і соціального розвитку та складання проектів Бюджетної декларації та державного бюджету (із змінами)

Н А К А З У Ю:

1. Затвердити план заходів щодо складання прогнозу районного бюджету на 2025–2027 роки (далі – План заходів), що додається.

2. Структурним підрозділам районної військової адміністрації (головним розпорядникам коштів районного бюджету) забезпечити виконання  Плану заходів.

3. Відділ фінансів районної військової адміністрації забезпечити загальну координацію діяльності учасників бюджетного процесу з підготовки прогнозу районного бюджету на 2025–2027 роки.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника Голови районної державної адміністрації   Володимира Скалія.

Начальник  районної військової адміністрації                                                                          Олександр Гаврилюк

 

                                                                                                                                                        ЗАТВЕРДЖЕНО
                                                                                                                                                        Наказ  Начальника  районної військової адміністрації
                                                                                                                                                       02.07. 2024 року № 102

 

ПЛАН ЗАХОДІВ
щодо складання прогнозу районного бюджету на 2025–2027 роки

 

Зміст заходів

Термін виконання

Виконавці

  1.  

Здійснення аналізу виконання районного бюджету у попередніх та поточному бюджетних періодах, виявлення тенденцій у виконанні дохідної та видаткової частин бюджету.

До 15липня

 2024 року

Відділ фінансів районної військової  адміністрації

  1.  

Доведення до головних розпорядників бюджетних коштів організаційно-методологічних засад складання прогнозу місцевого бюджету, визначених Міністерством фінансів України, та інструктивного листа щодо основних організаційних засад процесу підготовки пропозицій до прогнозу бюджету.

У триденний термін після отримання інформації від Міністерства фінансів України

Відділ фінансів районної військової  адміністрації

  1.  

Підготовка та надання відділу фінансів районної військової адміністрації інформації про хід виконання Програми економічного і соціального розвитку Тульчинського району на       2024 рік (очікувані показники), прогнозних показників економічного і соціального розвитку району на 2025 рік, а також наступні за плановим два бюджетних періоди з пояснювальною запискою до них.

До 15 липня 2024 року

Відділ стратегічного розвитку, економіки та агропромислового розвитку управління правого забезпечення та взаємодії з органами місцевого самоврядування

  1.  

Надання відділу фінансів районної державної адміністрації інформації щодо чисельності населення станом на 01 січня   2024 року у розрізі територіальних громад району.

До 01 серпня 2025 року

Головне управління статистики у Вінницькій області

  1.  

Підготовка та надання відділу фінансів районної військової адміністрації разом з поясненнями (зокрема, в частині фіскальних ризиків у майбутніх періодах) очікуваних надходжень у розрізі податків та зборів за 2024 рік та прогнозних обсягів доходів районного бюджету на середньостроковий період у розрізі податків та зборів на 2025–2027 роки.

До 01 серпня 2024 року

Головне управління Державної податкової служби у Вінницької області, Головне управління Держгеокадастру у Вінницькій області, Тульчинська районна рада

  1.  

Прогнозування обсягів доходів районного бюджету, визначення обсягів фінансування районного бюджету,  аналізу виконання районного  бюджету в попередніх та поточному бюджетних періодах.

До 01 серпня 2024 року

Відділ  фінансів районної військової адміністрації

  1.  

Здійснення моніторингу ефективності реалізації районних  цільових програм на предмет доцільності їх подальшого фінансування за рахунок коштів районного бюджету та інших джерел.

У разі необхідності фінансування у 2025 році видатків, що здійснюються відповідно до районних  програм, термін дії яких закінчується у 2024 році, вжити заходів щодо внесення відповідних змін для продовження їх дії у наступному бюджетному році або розроблення проєктів відповідних програм на наступні періоди.

До 01 серпня 2024 року

Головні розпорядники бюджетних коштів районного бюджету

  1.  

Розроблення та доведення до головних розпорядників бюджетних коштів інструкцій з підготовки пропозицій до прогнозу бюджету та орієнтовних граничних показників видатків на середньостроковий період.

До 01 серпня 2024 року

Відділ фінансів районної військової адміністрації

  1.  

Надання відділу фінансів районної військової адміністрації пропозицій до прогнозу районного бюджету (згідно із встановленими вимогами), аналітичних детальних розрахунків до них, пояснювальної записки з обґрунтуваннями необхідності врахування потреби в бюджетних коштах на утримання установ районного підпорядкування, реалізацію районних програм та заходів.

До 01 серпня 2024 року

Головні розпорядники бюджетних коштів районного бюджету

  1.  

Здійснення аналізу поданих головними розпорядниками бюджетних коштів пропозицій до прогнозу районного бюджету на відповідність доведеним орієнтовним граничним показникам видатків районного бюджету вимогам доведених інструкцій.

До 05серпня 2024 року

Відділ фінансів районної військової адміністрації

  1.  

Проведення погоджувальних нарад з головними розпорядниками бюджетних коштів щодо узгодження показників прогнозу районного бюджету.

До 10 серпня 2024 року

Відділ фінансів районної військової адміністрації, головні розпорядники бюджетних коштів районного бюджету

  1.  

Надання відділу фінансів районної військової адміністрації інформації щодо обсягів, видів та напрямів використання міжбюджетних трансфертів, передбачених прогнозом місцевого бюджету для передачі районному бюджету у 2025–2027 роках.

До 10 серпня 2024 року

Фінансові органи місцевого самоврядування

  1.  

Доопрацювання прогнозу обласного бюджету за результатами проведених погоджувальних нарад та інформації, отриманої від структурних підрозділів районної військової адміністрації.

До 12 серпня 2024 року

Відділ фінансів районної військової адміністрації

  1.  

Подання прогнозу районного бюджету районній  військовій адміністрації.

До 13 серпня 2024 року

Відділ фінансів районної військової адміністрації

  1.  

Розгляд та схвалення прогнозу районного бюджету.

До 01 вересня 2024 року

Районна  військова адміністрація

 

 

Начальник відділу фінансів районної військової адміністрації                                                                      Євгенія Ніколаєнко

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь