ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Тренінги в службі зайнятості – ефективний спосіб пришвидшити працевлаштування

Дата: 24.10.2019 16:48
Кількість переглядів: 317

Головною метою діяльності державної служби зайнятості є допомога людям у пошуку роботи, а роботодавцям – у добрих працівниках. Сьогодні успішність на ринку праці залежить від того, якими знаннями, вміннями і навичками володіє людина. 

Найбільш актуальним та важливим завданням профорієнтаційної роботи є сприяння професійному самовизначенню та професійній самореалізації безробітних, які тривалий час перебувають на обліку у службі зайнятості. З цією метою у Тульчинській районній філії Вінницького обласного центру зайнятості запроваджено проведення тренінгів з клієнтами.

Так, 24 жовтня 2019 року відбувся тренінг з розвитку лідерських якостей, критичного мислення, емоційного інтелекту, навичок ведення переговорів, самопрезентації, ефективної комунікації, який провела психолог ГО «Джерело Надії»  Добровольська Марія.

Метою тренінгу є розширення уявлень про лідерство як способи організації та управління малою групою, активізація лідерського потенціалу як сукупності умінь самоуправління і управління іншими людьми.

В ході заходу учасники набули навичок самопрезентації, підвищення самооцінки, налаштування на успіх, визначили власну позицію на ринку праці, професійні можливості та як побудувати стратегічний план дій щодо працевлаштування.   

Також учасники дізнались про можливість визначення стилів поведінки вдома і на роботі, про готовність виділяти пріоритети при плануванні своїх життєвих і професійних перспектив, а також готовність співвідносити свої професійні цілі і можливості.

Головним завданням тренінгу було сформувати підвищення активності та мотивації безробітних до пошуку роботи, розвиток комунікативних вмінь, вміння визначити пріоритетні цілі у працевлаштуванні та шляхи їх досягнення.

Під час тренінгів, що  проводять фахівці з профорієнтації філії, учасники  мають можливість покращити свої вміння та навички в подоланні невпевненості, розвинути власні комунікативні здібності та лідерські якості, завдяки яким виявляється можливість у повній мірі реалізуватись у сьогоденні.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь