ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Про реєстрацію колективних договорів(угод) по-новому

Дата: 28.10.2019 16:16
Кількість переглядів: 218

Управління соціального захисту населення райдержадміністрації інформує, що відповідно до постанови КМУ від 21.08.2019 р. №768  змінено порядок повідомної реєстрації галузевих, міжгалузевих угод, колективних договорів та угод, змін і доповнень до них.

 Новий порядок спрощує процедуру повідомної реєстрації колдоговорів (угод), а саме тепер сторони колективних договорів(угод) мають право подати на повідомну реєстрацію лише один примірник документа в паперовій формі (раніше -  три) разом із додатками та супровідним листом у вигляді оригіналу паперового документа з прошитими і пронумерованими сторінками або у вигляді оригіналу електронного документа з пов'язаними з ним кваліфікованими електронними підписами, або у вигляді електронної копії оригіналу паперового документа (фотокопії), засвідченої кваліфікованою електронною печаткою.

 Повідомна реєстрація проводиться протягом 14 робочих днів із дня, наступного після надходження угоди (договору) до реєструючого органу. При цьому вам не можуть відмовити у повідомній реєстрації колективного договору (угоди), повернути його на доопрацювання, вимагати додаткові документи та встановлювати вимоги до їх оформлення.

Реєструючий орган має вести на своєму веб-сайті реєстр колективних договорів (угод), змін і доповнень до них та оновлювати його щомісяця. На сайті також мають оприлюднити текст договорів, та в разі якихось недоліків надати рекомендації щодо узгодження колдоговору з вимогами законодавства.    

Якщо положення колективного договору (угоди) поширюється на кілька підприємств, які підписали цей договір (угоду), перелік таких підприємств також оприлюднюють на офіційному веб-сайті реєструючого органу разом з текстом договору (угоди). Текст договору (угоди), змін і доповнень до них оприлюднюється, за винятком інформації, доступ до якої обмежено сторонами відповідно до закону або за їх рішенням.

Примірник договору (угоди), поданий на повідомну реєстрацію в паперовій або електронній формі, зберігається в реєструючому органі до заміни новим договором (угодою).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь