ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Увага! Конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» – 2020

Дата: 16.12.2019 11:31
Кількість переглядів: 392

Управління соціального захисту населення райдержадміністрації  повідомляє, що відповідно до «Положення про проведення Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей», редакція журналу «Охорона праці» за сприяння Державної служби України з питань праці організовує та проводить IХ Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» (далі – Конкурс). Даний Конкурс присвячений відзначенню Дня охорони праці в Україні 28 квітня - у Всесвітній день охорони праці, згідно Указу Президента України від 18 серпня 2006 року № 685/2006.

      Мета Конкурсу – привернення уваги кожної української родини до охорони праці на виробництві, усвідомлення цінності власного життя та здоров’я і життя та здоров’я оточуючих. Завдяки конкурсу діти проявляють свої творчі здібності й обдарування, цікавляться майбутньою професією, дізнаються про те, що таке безпечна здорова праця.

      До участі в  Конкурсі запрошуємо учнів, вихованців, слухачів середніх загальноосвітніх шкіл, позашкільних навчальних закладів району трьох вікових груп:

перша група - автори робіт від 6 до 10 років;

друга група -  автори робіт віком від 11 до 14 років;

третя група - автори робіт  від 15 до 18 років.

       Конкурсні роботи мають бути виконані за тематикою  охорони праці та промислової безпеки, а саме безпечного ведення робіт у вугільній, деревообробній промисловості, сільському, лісовому та ліфтовому господарствах, у медичній сфері, будівництві, на транспорті тощо.

        На конкурс подаються малюнки, виконані олівцями, олійними, акварельними фарбами чи гуашшю. Розмір роботи не повинен бути більшим за  формат А2.

        На зворотному боці кожної конкурсної роботи (або додатком до роботи)  необхідно зазначити українською  мовою:

  • назву роботи;
  • прізвище, ім’я, по батькові та дату народження автора;
  • місце проживання(повну адресу) автора, контактний телефон;
  • сферу діяльності батьків;
  • назву навчального закладу;
  • прізвище, ім’я, по батькові методичного керівника.

      Роботи надсилати до управління соціального захисту населення райдержадміністрації (каб. № 402), відділу освіти, молоді та/і спорту ( каб. № 413) райдержадміністрації та Тульчинської міської ради не пізніше 10 лютого 2020  року для визначення переможців та призерів районного відбірного етапу Конкурсу.

      Кращі конкурсні роботи в  кожній віковій  груп будуть надіслані до Управління Держпраці у Вінницькій області для участі в обласному етапі.

     Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь