ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Привітали ряд багатодітних родин району!

Дата: 19.12.2019 08:24
Кількість переглядів: 379

Одним із найочікуваніших свят для малечі є День святого Миколая. Тому, в переддень Святого Миколая, за гарною щорічною традицією, фахівці управління соціального захисту населення райдержадміністрації підготували подарункові корзини для багатодітних сімей району, де виховується 6 і більше неповнолітніх дітей.

  На виконання районної  комплексної  програми підтримки сім’ї, молоді, запобігання домашньому насильству забезпечення рівних прав і можливостей жінок та чоловіків та попередження торгівлі людьми на 2019 - 2021 роки, затвердженої рішенням №  507  30 сесії  районної ради 7 скликання від 21 березня  2019 закуплено 8 подарункових наборів для сімей, які  потребують особливої уваги  та соціального піклування.

18 грудня 2019 року начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації  Богач М.В. та головний спеціаліст з питань сім'ї та молоді управління соціального захисту населення Мирончук В.О. відвідали родину Комаревцевих з с.Улянівка, де виховується  9 дітлахів, сім'ю Гаврилюк з с.Клебань з 6 діточками та родину Ярових, де проживають 9 діток  з с.Василівка, привітали їх з прийдешніми святами, вручили хлопчикам та дівчаткам подарунки до свята, а також поцікавились потребами родин.

Ще 5 родин завітало сьогодні до управління, де начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації  Богач М.В.  щиро привітав їх і з найкращими побажаннями вручив подарунки.

Зазначимо, що хоч Свято Миколая відбувається лише раз на рік, проте допомогти Святому Миколаю у його добрій справі може кожен із нас, тож просимо долучитись до гарної ініціативи, адже в районі проживає 525 багатодітних сімей, дітки яких з особливим трепетом чекають на  світле і радісне свято, сповнене родинним теплом.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь