ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На 34-й сесії районної ради 7 скликання

Дата: 19.12.2019 15:06
Кількість переглядів: 455

19 грудня 2019 року в м. Тульчині відбулася 34-а сесія Тульчинської районної ради 7 скликання, яку провела заступник голови районної ради Надія Григорьєва.

На початку сесії, після виконання Державного Гімну України присутні в залі вшанували хвилиною мовчання пам’ять всіх загиблих на сході України захисників та мирних жителів.

Загалом депутати розглянули 29 питань порядку денного, зокрема: 1) про роботу голови районної ради 7 скликання за звітний період; 2) про Програму економічного і соціального розвитку Тульчинського району на 2020 рік; 3) про районний бюджет на 2020 рік; 4) про програму кадрового забезпечення медичної галузі району (місцеві стимули) на 2020 – 2027 роки; тощо. Окремим рішенням депутати підтримали звернення 41-ї сесії Вінницької обласної Ради до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо відкликання законопроекту 2178-10 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обігу земель сільськогосподарського призначення» як такого, що загрожує стабільності в економіці та державному суверенітету України.

В якості запрошених на пленарному засіданні були присутні перший заступник голови райдержадміністрації Олег Боровський, депутат Вінницької обласної ради Андрій Мельник, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, районної ради, представники громадськості, районних ЗМІ та ін.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь