ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вступай до Збройних Сил України!

Дата: 27.01.2020 16:24
Кількість переглядів: 366

Згідно з укладеним  рішенням щодо організації взаємодії Тульчинської районної філії Вінницького ОЦЗ З Тульчинським районним військовим комісаріатом 24 січня 2020 року був проведений інформаційний семінар з орієнтації на службу в Збройних Силах України   для  чоловіків, які зареєстровані в службі зайнятості як безробітні віком від 18 до 40 років.

Метою заходу є безумовне виконання Державної програми переходу Збройних Сил України до комплектування військовослужбовцями, які проходять військову службу за контрактом, виконання завдань щодо відбору та направлення громадян для проходження військової служби за контрактом для військових частин ЗС України, збільшення чисельності військовослужбовців військової служби за контрактом.

Семінар провів представник Тульчинського військового комісаріату, лейтенант Олег Дорошенко, старший офіцер відділу комплектування, який ознайомив присутніх з умовами та  перевагами військової служби за контрактом у ЗСУ. Він чітко розповів про грошове забезпечення; соціальний пакет; збереження робочого місця; строки контракту; пенсійне забезпечення: про графік проходження служби; бойову підготовку за удосконаленою, сучасною програмою.

Найбільше присутніх зацікавили такі пункти як додаткові стимули та освіта, про які Дорошенко Олег розповів більш детально. До додаткових стимулів відноситься: кар’єрне зростання; участь у міжнародних операціях з підтримки миру і безпеки; про можливість безкоштовного вивчення іноземної мови; надання статусу учасника бойових дій; виділення земельних ділянок під будівництво та пільги для військовослужбовців ( учасників ООС) та членів їх сімей. Щодо освіти,  то після укладення другого контракту – мають право отримати вищу освіту заочно у вищих військових навчальних закладах (споріднену з цивільною) без відриву від служби за рахунок держави; отримання військової освіти та спеціальності.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь