ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Позачергове засідання міжвідомчої протиепізоотичної комісії (МПК)

Дата: 27.01.2020 14:30
Кількість переглядів: 246

27 січня  2020 року першим заступником голови райдержадміністрації Олегом Боровським було проведено позачергове засідання МПК при Тульчинській  районній державній адміністрації. Актуальність проведення даного засідання виникла внаслідок виявлення вірусу «пташиного грипу», випадок якого виявили та підтвердили в ПП «Хутір» с.Бугаків, Немирівського району.

За інформацією поданою начальником управління Держпродспоживслужби у Тульчинському районі Щаблевською Ю.С. з 20 січня по даний час на даному підприємстві було утилізовано шляхом спалення близько 100 тис. голів птиці та наявне харчове яйце. Для не розповсюдження вірусу на підприємствах галузі Тульчинського району проводиться широкий спектр заходів управлінням Держродспоживслужби.

Заслухавши інформацію спеціалістів та аналізуючи практики подолання даного захворювання і його вплив на населення, вироблено рішення, яким розроблено додаткове коло заходів для контролю за можливим поширенням хвороби територією району.

Зокрема, робочою групою буде проводитись контроль за реалізацією птиці та яйця на ринках району, щоденний моніторинг підприємств, які займаються виробництвом птиці. Згідно до законодавства, у випадках виявлення при продажу продукції птахівництва без відповідних документів, вона буде вилучена та знищена. Дане рішення доведено до виконавців та зацікавлених осіб.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь