ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Обирай майбутнє – живи та працюй в Україні»

Дата: 28.01.2020 07:42
Кількість переглядів: 467

Вибір професії – це «перший крок» до побудови самостійного успішного життя. Загальновідомо, що праця є джерелом існування людини. Від цього залежатиме можливість реалізації  власних інтересів, перспективи особистісного зростання та добробут сім’ї.

Так, 27 січня 2020 р. в  Тульчинській ЗШ № 2 було проведено семінар для учнівської молоді «Урок реального трудового життя для школярів», що мав назву «Обирай майбутнє – живи та працюй в Україні».

Метою зустрічі є ознайомитись з сучасними підходами професійного самовизначення та побудови професійного майбутнього, відпрацювання практичних навичок співставлення власних вподобань та здібностей з навичками обраних сфер діяльності.

Спеціаліст з профорієнтації  Тульчинської районної філії Вінницького ОЦЗ Ференець Тетяна ознайомила учнів з поняттями «професія» та «спеціальність»; з поняттям «робітничі професії»; з етапами професійного самовизначення та сферами «Хочу – Можу – Треба», де оптимальний вибір професії  - це поєднання цих трьох сфер.

В ході заняття з учнями проведено ряд вправ, які допоможуть визначитися з професійними інтересами, схильностями та здібностями.

Наприкінці зустрічі спеціаліст з профорієнтації Тульчинської районної філії Вінницького ОЦЗ порекомендувала пройти безкоштовно в онлайн режимі профдіагностичне тестування на сайті служби зайнятості в розділі «Вибір професії» 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь