ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулася позачергова сесія районної ради

Дата: 30.01.2020 15:01
Кількість переглядів: 459

30 січня 2020 року в залі засідань адміністративного будинку м. Тульчина відбулася 35-а позачергова сесія Тульчинської районної ради 7 скликання, яку провела заступник голови районної ради Надія Григорьєва.

На початку сесії, після виконання Державного Гімну України присутні в залі вшанували хвилиною мовчання пам’ять всіх загиблих на сході України захисників та мирних жителів. Загалом депутати розглянули 7 питань порядку денного, зокрема: 1) про внесення змін до комплексної програми виконання Тульчинською райдержадміністрацією повноважень, делегованих Тульчинською районною радою по забезпеченню державної політики в бюджетній і соціальній сфері та реалізації заходів соціально-економічного розвитку Тульчинського району на 2019-2020 роки; 2) про затвердження звіту про виконання районного бюджету за 2019 рік; 3) про розподіл вільного залишку районного бюджету; 4) про внесення змін до рішення 34-ї сесії районної ради 7 скликання від 19.12.2019 року № 355 «Про районний бюджет на 2020 рік» та ін.

В якості запрошених на пленарному засіданні були присутні депутат Вінницької обласної ради Андрій Мельник, перший заступник голови райдержадміністрації Олег Боровський, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, районних державних установ, представники районних засобів масової інформації.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь