ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Нарада керівників закладів загальної середньої та дошкільної освіти

Дата: 10.02.2020 14:26
Кількість переглядів: 285

6 лютого 2020 року в приміщенні  конференц-зали Тульчинської районної ради відбулась нарада  керівників закладів загальної середньої та дошкільної освіти Тульчинського району.

 З питання  аналізу  Проекту Закону «Про загальну середню освіту» виступив Камінський Віктор Володимирович, заступник начальника відділу освіти, молоді і спорту Тульчинської райдержадміністрації.

Про особливості сучасного харчування в ЗЗСО та ЗДО, проблеми якості продуктів, заходи з попередження та лікування вірусних інфекцій учасники наради заслухали  Щаблевську  Юлію Степанівну, начальника Тульчинського районного управління головного управління держпродспоживслужби у Вінницькій області.

Про підсумки проведення І та ІІ етапу, участь команд району у ІІІ етапі  Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів виступила Фурман Вікторія Леонідівна, завідувач районного методичного кабінету відділу. Директорам  була  представлена слайдова презентація з порівняльним аналізом результативності участі команд  у ІІ етапі та ІІІ етапах олімпіад та подані рекомендації щодо роботи із обдарованими дітьми.

Про загрози лібералізації трудових відносин у проекті нового трудового   кодексу та роль профспілки, про основні соціально-економічні гарантії у Законі України «Про загальну середню освіту» виступила Стовбчата Анастасія Андріївна, голова профкому Тульчинської ради голів профкомів працівників освіти.

Мойсенко Олеся Михайлівна, методист РМК, подала інформацію про підсумки проведення районного конкурсу «Зіркова мрія». Керівників ознайомлено з результатами моніторингу роботи сайтів навчальних закладів району.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь