ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Проведена нарада в райдержадміністрації з головних питань життєдіяльності району

Дата: 17.02.2020 11:03
Кількість переглядів: 308

17 лютого 2020 року відбулась апаратна нарада, яку провів перший заступник голови райдержадміністрації Олег Боровський. Нарада проведена за участю заступника голови районної ради Надії Григорьєвої, керівника апарату райдержадміністрації Тетяни Найди, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, інших державних установ і організацій, районних ЗМІ.

Про стан ринку праці району за 2019 рік та завдання на 2020 рік доповідала директор Тульчинської районної філії Вінницького обласного центру зайнятості Лідія Малюта. Про пріоритети виконання будівельних та ремонтних робіт на дорогах місцевого значення на 2020 – 2021 роки доповів начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та інфраструктури райдержадміністрації Микола Шевчук.

На нараді розглядалися інші питання життєдіяльності району, зокрема, щодо роботи галузей культури, освіти, соціального захисту, охорони здоров’я, стану фінансування районних програм і відповідних робіт, взаємодії з органами місцевого самоврядування, тощо. За підсумками наради безпосередні виконавці отримали відповідні доручення, виконання яких контролюватиме керівництво райдержадміністрації.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь