ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Засідання протиепізоотичної комісії

Дата: 25.02.2020 15:42
Кількість переглядів: 251

25 лютого у конференц-залі Тульчинської районної ради начальником районного управління Держпродспоживслужби Ю.С.Щаблевською та начальником відділу цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами райдержадміністрації Ю.Г.Деркачем було проведено засідання районної протиепізоотичної комісії. На порядок денний було винесено питання щодо недопущення  розповсюдження захворювання африканської чуми свиней на території Тульчинського району через спалах даної хвороби у Немирівському районі в ТОВ «АгроАстра».

За результатами інформації, наданої спеціалістами управління Держпродспоживслужби та відповідно до рекомендацій позачергового засідання обласної комісії ТЕБ та НС від 17 лютого 2020 року, проведено обговорення із суб’єктами господарювання, що займаються розведенням та утримання поголів’я свиней на території Тульчинського району та підготовлено відповідне рішення.

Основні питання, що завжди виникають при планових та позапланових перевірках господарств, незалежно від форм власності,  які займаються відгодівлею свиней  - це забезпечення «закритого» режиму роботи та ветеринарний контроль  при переміщенні живих свиней між господарствами. Також наголошено про проведення роз’яснювальної роботи серед населення та власників тварин про небезпеку АЧС та заходи біозахисту.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь