ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Наш земляк, художник Григорій Зорик – «Людина року – 2019»!

Дата: 28.02.2020 10:47
Кількість переглядів: 499

27 лютого 2020 року, на головному червоному хіднику обласної культурно-мистецької акції «Людина року – 2019» (м. Вінниця),  на  урочистій церемонії традиційного щорічного нагородження за досягнення та успіхи зібралися кращі з кращих представників інтелектуальної та професійної еліти області – переможці та номінанти конкурсу.

За найвагоміші здобутки та професійні досягнення в управлінській, економічній, соціальній, культурній, науковій та громадсько-політичній діяльності, а також визначні особисті заслуги нагороджено переможців у тридцяти чотирьох номінаціях – це громадські діячі, держслужбовці, митці, освітяни та науковці, журналісти, медики, аграрії,  працівники промислової, соціальної, комунальної, туристичної та торгівельної сфери, ресторатори, фінансисти, правовики, меценати і благодійники, захисники України і волонтери, спортсмени, дизайнери.

З повним списком переможців премії «Людина року 2019» можна ознайомитися на сайті Вінницької облдержадміністрації. Про переможця в номінації «Спортсмен року», юного чемпіона Ростислава Очеретного ми вже повідомляли на нашому сайті. Але Тульчинщина має ще одного поважного переможця:

Номінація «Митець року»  - ЗОРИК Григорій Іванович, заслужений художник України, викладач циклової комісії декоративно-прикладного мистецтва Комунального вищого навчального закладу «Тульчинський коледж культури»

Щиро вітаємо Григорія Івановича і зичимо творчих успіхів і наступних перемог!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь