ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Навчання безробітних за індивідуальними навчальними планами

Дата: 05.03.2020 11:39
Кількість переглядів: 372

Професійне навчання фахівців з числа безробітних проводиться Тульчинською районною філією Вінницького обласного центру службою зайнятості відповідно до потреб місцевого ринку праці та з урахуванням конкретної потреби в персоналі певного підприємства, установи, організації чи фізичної особи, котра приймає на роботу найманого працівника. Відповідно до замовлення роботодавця на підставі договору, за рахунок коштів Фонду, служба зайнятості організовує підготовку, перепідготовку або підвищення кваліфікації громадян за спеціальностями, в яких є потреба у роботодавця.

           Особливого попиту у роботодавців набуває професійне навчання безробітних за індивідуальними навчальними планами та навчальними програмами. Це дає змогу проводити навчання не тільки відповідно до вимог державних стандартів, безпосередньо на робочому місці, а й з врахуванням конкретних вимог та потреб того чи іншого роботодавця до найманого працівника. В процесі навчання безробітний  вже адаптується до  нового робочого місця, що дає змогу після навчання  йому  ефективно працювати.

           На сьогоднішній день  за направленням Тульчинської районної філії Вінницького обласного центру зайнятості за індивідуальними планами навчання проходять четверо  безробітних  у  приватних підприємців району.  Одним з таких  підприємців є М.Саницький,  в піцерії якого проходить практичні заняття по професії адміністратор безробітна О.Оліфір.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь