ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Позачергове засідання оперативного штабу

Дата: 19.03.2020 18:02
Кількість переглядів: 183

19.03.2020 першим заступником голови райдержадміністрації, керівником оперативного штабу  Олегом Боровським було проведено засідання оперативного штабу із запобіганню та поширенню на території Тульчинського району гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом.

В ході проведення засідання оперативним штабом було розглянуто питання за всіма напрямками діяльності виконавчої влади району з протидії коронавірусу у Тульчинському районі. Нагальним на сьогодні є питання виконання суб’єктами господарювання карантинних обмежень.

Робочою групою та членами оперативного штабу щоденно проводиться контроль об’єктів торгової мережі та ринків району для унеможливлення поширення вірусу через порушення правил торгівлі та заборони скупчення населення.

Працівниками поліції району відпрацьовуються завдання, поставлені відповідно до нормативних актів несення служби в умовах карантинних обмежень.

Відповідно до інформації головного лікаря КУ «Тульчинська ЦРЛ» Віталія Лисиці медичні працівники та медична інфраструктура готові до роботи на попередження та подолання наслідків COVID-19.

Наразі звернень та підозр на зараження коронавірусом жителів району немає.

На засіданні 36 сесії 7 скликання районної ради депутатами погоджено виділення коштів у сумі 100 тис.грн на придбання медичних засобів та препаратів для дезінфекції.

Протягом тижня до медичних закладів буде доставлено засоби індивідуального захисту з державного резерву.

Заклади торгівлі та аптечні заклади будуть перевірятись з метою моніторингу цін на виявлення безпідставного та спекулятивного їх підвищення цін на основні види продукції харчування  та ліків.

Дано доручення органам місцевого самоврядування, дільничним інспекторам та медичним працівникам  відстежувати та контролювати стан здоров’я осіб, що повернулись в Україну з інших країн Європи та Азії.

На завершення Олег Боровський звернувся до членів штабу та робочої групи з проханням забезпечити контроль за виконанням вказівок та рекомендацій центральних органів влади та проводити інформаційну роботу з населенням з метою непоширення панічних настроїв, а також максимально виконувати карантинні обмеження.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь