ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

До уваги одержувачів державних соціальних допомог!

Дата: 14.04.2020 10:46
Кількість переглядів: 506

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 08.04.2020 № 264, з метою посилення заходів спрямованих на запобігання виникненню і поширенню гострої респіраторної хвороби COVID – 19, спричиненої корона вірусом, Управління соціального захисту населення інформує:

  1. Строк виплати державних допомог, які призначаються згідно доходу, продовжуються на період карантину та на один місяць після дати його відміни і державні соціальні допомоги виплачуються за повний місяць без звернення особи до структурних підрозділів з питань соціального захисту населення.
  2. У разі,  коли отримувачами державної соціальної допомоги з інвалідністю з дитинства та дітям з інвалідністю, державної соціальної допомоги особам, які не мають права на пенсію, та особам з інвалідністю пропущено строк переогляду, виплата таких видів допомог не зупиняється до закінчення дії карантину з подальшим проведенням перерахунку розміру виплаченої допомоги на підставі результатів переогляду.

У разі коли за результатом проведеного перерахунку:

  • Розмір отриманої допомоги був меншим, буде проведена доплата у розмірі різниці між перерахованим та виплаченим розміром допомоги.
  • Не буде підтверджене право на отримання допомоги або її розмір буде меншим, ніж виплата під час карантину допомога, орган соціального захисту населення протягом одного місяця з дати відміни карантину надміру виплачені суми допомоги стягує згідно із законом у розмірі не більше 20% суми виплаченої допомоги.

Перерахунок проводиться з першого числа місяця, якому закінчився строк виплати допомоги, але не раніше ніж з місяця карантину.

За довідками звертатись за телефоном  2-33-31.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь