ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Інвестиційний паспорт району – яскрава візуалізація та вагомий аргумент для інвесторів на користь розвитку та можливостей району

Дата: 14.04.2020 10:48
Кількість переглядів: 1030

В лютому 2020 року управлінням економіки районної державної адміністрації за участі галузевих структурних підрозділів було розроблено україномовний варіант інвестиційного паспорту Тульчинського району.

В кінці березня – початку квітня над перекладом тексту інвестиційного паспорта на англійську мову працювали викладачі іноземних мов Тульчинських міських ЗЗСО № 1, № 2  та № 3. Наразі інвестиційну візитівку району обома мовами надіслано до Департаменту регіонального розвитку, міжнародного співробітництва та євроінтеграції Вінницької облдержадміністрації та розміщено на офіційному сайті Тульчинської районної державної адміністрації  у розділі «Тульчинщина. Інвестору».

Дякуємо усім причетним за роботу, спрямовану на покращення привабливості громади Тульчинщини. Сподіваємось, що завдяки спільним зусиллям потенційні інвестиційні донори звернуть увагу саме на наш регіон.

Перший заступник голови районної державної адміністрації Олег Боровський

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь