ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Важливо! Про особливості надання житлових субсидій у період карантину

Дата: 17.04.2020 09:50
Кількість переглядів: 124

Управління соціального захисту повідомляє! Відповідно до п.4 постанови Кабінету Міністрів України від 25 березня 2020 року №247 «Про особливості надання житлових субсидій» […На період карантину проводити розрахунок житлових субсидій з урахуванням збільшених на 50 відсотків соціальних нормативів, у межах яких надається субсидія на оплату житлово-комунальних послуг: централізоване водопостачання та водовідведенням, постачання гарячої води, газу та електроенергії для побутових потреб (окрім опалення) (соціальні нормативи, у межах яких надається субсидія на оплату ЖКП), що встановлені підпунктами 2—6 пункту 3 постанови Кабінету Міністрів України від 6 серпня 2014 р. № 409 “Про встановлення державних соціальних стандартів у сфері житлово-комунального обслуговування” (Офіційний вісник України, 2014 р., № 73, ст. 2064; 2019 р., № 69, ст. 2390), незалежно від кількості днів дії карантину на місяць].

Оскільки карантин установлено на всій території України з 12 березня 2020 року, збільшені соціальні нормативи споживання комунальних послуг будуть застосовані при розрахунку субсидій починаючи з березня 2020 року.

Враховуючи зазначене, у квітні поточного року органами соціального захисту населення буде проведено перерахунок розміру житлових субсидій за березень без звернень громадян.

Загальна кількість домогосподарств,яким буде проведено перерахунок – 6742

Доплата у середньому становитиме 300 гривень. Але наголошуємо, що для кожного сума буде різна: хтось отримає 100 гривень, хтось – 400 гривень. Адже субсидія розраховується від кількості проживаючих членів родини, від розміру житлового приміщення тощо".

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь