ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Формування Державного реєстру суб’єктів насінництва та розсадництва на 2020 рік

Дата: 05.05.2020 11:45
Кількість переглядів: 186

З метою попередження обігу контрафактного та фальсифікованого насіння, відповідно до статті 122 Закону України «Про насіння і садивний матеріал» та Постанови Кабінету Міністрів України від 30 листопада 2016 року № 882 «Про затвердження Порядку ведення Державного реєстру суб’єктів насінництва та розсадництва», фізичні особи – підприємці та юридичні особи, які здійснюють виробництво насіння та/або садивного матеріалу для його реалізації, повинні бути внесені до Державного реєстру суб’єктів насінництва та розсадництва на 2020 рік (далі – Реєстр)

З метою уникнення непорозумінь, суб’єктам господарювання, що планують бути включеними до Реєстру, необхідно завчасно, до початку проведення польового оцінювання посівів (насаджень), подати заяву за формами, затвердженими наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України від 13 червня 2016 року № 198 «Про затвердження форм заяв, які подаються для включення заявника до Державного реєстру суб’єктів насінництва та розсадництва та для внесення змін до відомостей, які містить такий реєстр», оскільки польове оцінювання посівів/насаджень з метою видачі сертифіката, що засвідчує сортові якості насіння/садивного матеріалу, проводиться лише у суб’єктів насінництва та розсадництва, які внесені до Реєстру.

Заява може бути подана у письмовій та/або електронній формі. У письмовій формі заява подається особисто або надсилається поштовим відправленням за адресою: 01001, Україна, м. Київ, вул. Хрещатик, 24, Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України. В електронній формі подається на адресу: meconomy@me.gov.ua

Звертаємо Вашу увагу, що при написанні листів та відправки їх електронною поштою обов’язково необхідно повідомляти своє прізвище, ім’я та по батькові, зворотну адресу і контактні телефони для оперативного вирішення питань.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь