ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Нарада в райдержадміністрації

Дата: 09.06.2020 14:47
Кількість переглядів: 185

9 червня 2020 року відбулась робоча нарада, яку провів голова райдержадміністрації Олег Боровський за участю керівника  апарату райдержадміністрації Тетяни Найди, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації.

Під час обговорення підіймались найбільш важливі та актуальні питання, які стосуються забезпечення життєдіяльності району. Зокрема, обговорювалися питання соціального забезпечення, фінансів, освіти,  роботи з дітьми,  оборонної роботи, цивільного захисту населення, а також питання благоустрою району та будівельних робот.

Начальник фінансового управління райдержадміністрації Євгенія Ніколаєнко провела аналіз виконання районного та місцевих бюджетів за 5 місяців поточного року. В свою чергу, щодо соціального забезпечення жителів району  доповів начальник  управління соціального захисту населення Микола Богач. Голова райдержадміністрації деталізував окремі завдання району в контексті виступів доповідачів.

Підсумовуючи нараду Олег Боровський дав відповідні доручення на поточний тиждень керівникам структурних підрозділів, а також побажав усім плідного робочого тижня та підкреслив, що триває послаблення карантинних обмежень, але це не привід втрачати пильність. Разом з тим, необхідно активізувати роботу державних органів, аби надолужити час, який було втрачено в період жорсткого карантину.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь