ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Дорогі працівники архітектури!

Дата: 01.07.2020 07:38
Кількість переглядів: 199

Щиро вітаю вас з днем архітектури України! Це свято об’єднує  не тільки архітекторів, а й всіх небайдужих до цього великого мистецтва людей. Тому  хочеться привітати усіх, чия діяльність так чи інакше пов’язана з  архітектурою. Завдяки вам в Україні існують справжні перлини зодчества, високо оцінені на міжнародному рівні. Ви зводите споруди для роботи і відпочинку, втілюєте у камені свої почуття і ця творчість удосконалює мистецьку і презентаційну складові нашої країни.

Саме ви розробляєте документацію, визначаєте територію, розміщуєте будівництво житлово-цивільних, виробничих та інших об'єктів, формуючи містобудівні ансамблі і ландшафтні комплекси, зони відпочинку та оздоровлення населення, зберігаючи при цьому пам'ятки архітектури і історії, в такий спосіб аби наша країна мала своє неповторне обличчя.

Переконаний, що ваш високий професіоналізм, самовідданість і творча праця сприятиме створенню нових архітектурних шедеврів. Нехай усі ваші творчі доробки будуть радувати не одне покоління наших з вами нащадків.

Я бажаю вам, шановні архітектори, натхнення, яскравих задумів і наснаги для їх реалізації, сміливих проектів та бездоганного їх втілення, гордості за міцність і корисність ваших споруд та гідного визнання вашого високого мистецтва!

Голова районної державної адміністрації    Олег Боровський

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь