ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

8 липня – День родини

Дата: 08.07.2020 07:38
Кількість переглядів: 183

Дорогі друзі! Родина — найбільший скарб і найвища людська цінність. Вона дає прихисток та підтримку, дарує щастя материнства і батьківства, формує характер та життєві орієнтири.

Родина для кожного – це найдорожчі люди, які найбільше люблять і розуміють, навчають народній мудрості. У батьківській хаті прищеплюється любов до рідної мови, культури, бо саме сім’я є життєдайним джерелом споконвічно українських цінностей та традицій. Українці споконвічно вирізнялися з-поміж інших народів шанобливим ставленням до родинних цінностей. Саме тому родини в нашій країні є основним елементом суспільства, носієм людської моральності, культури та історичної спадкоємності поколінь, чинником стабільності й розвитку держави та благополуччя кожного з нас.

Тож зичу кожній родині нашого району міцного здоров'я, благополуччя, миру, злагоди та любові! Нехай щасливими і вдячними зростають діти! Нехай шану та повагу мають дорослі! Нехай для кожного родина залишається надійною фортецею, тим місцем, де завжди зрозуміють, підтримають і допоможуть!

З повагою,

Голова районної державної адміністрації  Олег Боровський

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь