ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Розпочався попередній об’їзд закладів освіти району

Дата: 08.07.2020 16:08
Кількість переглядів: 196

За попереднім планом відділу освіти райдержадміністрації 8 липня 2020 року розпочато попередній об’їзд закладів загальної середньої освіти району з метою НУШ в рамках реалізації Концепції «Нова Українська Школа» на території Тульчинщини.

Зокрема, заступник голови райдержадміністрації Юрій Деркач і начальник відділу освіти райдержадміністрації Сергій Чепернатий відвідали сьогодні Кинашівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів (директор Наталя Живилко), Нестерварський ЗЗСО І-ІІ ступенів (директор Сергій Шарлай), Мазурівський ЗЗСО І-ІІ ступенів (директор Олександр Максимчук). За алгоритмом роботи керівники району спільно з директорами закладів оцінили ступінь готовності класних кімнат в ракурсі реалізації енергозберігаючих технологій, якості та сучасності системи освітлення, стану підлоги, стін, вікон і вхідних дверей, ефективності системи опалення. Далі, кожний із класоводів виказав своє бачення розміщення восьми обов’язкових осередків класу НУШ. В робочій дискусії з начальником відділу було відпрацьовано оптимальний варіант внутрішнього дизайну та максимальної технічної функціональності, враховуючи перспективне отримання сучасних меблів, електронних засобів навчання за рахунок державного бюджету зі співфінансуванням районного бюджету та посильною участю Кинашівської сільської ради.

Заступник голови райдержадміністрації Ю.Деркач привітав трудові колективи закладів з Днем родини, побажав успіхів у праці та вихованні дітей, ознайомився з дотриманням всіх карантинних обмежень під час перебування дітей в Мазурівському ЗДО (директор Людмила Утюжнікова).

Очільники  завітали до КУ «Тульчинський районний інклюзивно-ресурсний центр» Тульчинської районної ради (директор Світлана Боєва), де керівник закладу ознайомила з умовами прийому дітей з особливими потребами для проведення комплексної оцінки розвитку дитини та надання корекційно-розвиткових послуг. Наразі центр потребує подальшого ремонту додаткових внутрішніх приміщень. Заступник голови райдержадміністрації Ю.Деркач цікавився наповненням штату працівників центру та якістю надання послуг особливій категорії дітей.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь