ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Щотижнева онлайн-нарада облдержадміністрації

Дата: 08.07.2020 16:16
Кількість переглядів: 205

08.07.2020 року відбулась онлайн-нарада за участю директорів департаментів, управлінь області, державних установ, голів райдержадміністрацій. Відкрила та провела  нараду заступник голови облдержадміністрації Наталя Заболотна.

Учасниками онлайн-наради були голова  райдержадміністрації Олег Боровський, заступник голови райдержадміністрації Юрій Деркач, начальник відділу житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури, енергетики та захисту довкілля райдержадміністрації Микола Шевчук.

Заступник голови облдержадміністрації Н.Заболотна надала слово в студії директору державної установи «Вінницькій обласний лабораторний центр МОЗ України» Валентині Зайцевій, яка поінформувала цільову авдиторію про ситуацію з COVID-19 в області.

Про рівень захворюваності населення області на COVID-19 доповіла директор департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Людмила Грабович.

В своєму виступі Людмила Олексіївна звернула увагу на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 19.06.2020 року № 513 «Про внесення змін до Порядку реалізації програми державних гарантій медичного обслуговування населення у 2020 році» та затвердження планів розвитку комунальних неприбуткових лікарняних установ протягом наступних років.

Заступник голови облдержадміністрації Наталя Заболотна анонсувала здійснення виїзних прийомів громадян області на місцях головою облдержадміністрації Сергієм Борзовим.

На завершення наради Наталя Заболотна звернулась до голів райдержадміністрацій щодо реалізації постанови Кабінету Міністрів України № 515 від 01.06.2020 року «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 15 листопада 2017 р. № 877», в частині надання у 2020 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь