ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Тульчинська волейбольна команда «Колос»  повернулась з перемогою

Дата: 17.08.2020 10:02
Кількість переглядів: 291

16 серпня 2020 року відбувся другий день зональних змагань з волейболу серед чоловічих команд обласних літніх спортивних ігор Вінниччини 2020 року серед сільських та селищних територіальних громад «Краще спортивне село Вінниччини»,  присвячені 70 – річчю з дня утворення ФСТ «Колос».

Тульчинська волейбольна команда «Колос» (8 + 1), відповідно до Положення, сформована із спортсменів Кинашівської та Копіївської сільських рад, відвідала м. Гайсин де виборювала одну путівку до фіналу спортивних ігор.

Матч виявився досить напруженим. Виборовши першу партію у суперника з рахунком 25 – 22, в другій поступились 24 – 26. Доля путівки вирішувалась у третій заключні партії.

Програючи 11–14 за ходом зустрічі, наші волейболісти, проявили спортивний характер, переломили хід партії та виграли її з рахунком 17 – 15. 

Загальний    рахунок матчу 2 – 1 і наша команда у фіналі волейбольного турніру, який відбудеться у м. Вінниця 28 – 30 серпня 2020 року.

У пристрасному фіналі змагатимуться волейболісти із Вінницького, Бершадського, Жмеринського, Крижопільського, Тульчинського та Чернівецького районів.

За нашу команду виступали: Форись Анатолій – капітан, Савченк Ростислав, Пустовіт Олександр, Майстер Олексій, Вайнаровський Сергій, Кривак Дмитро.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь